طعم‌ دهنده‌ های آجیل و خشکبار از طعم دهنده های پرفروشی هستند که برای بهبود یا تغییر طعم طبیعی آجیل‌، خشکبار و تخمه‌ها استفاده می شوند. طعم‌دهنده‌های مخصوص آجیل در پرطرفدارترین طعم ها و با بالاترین کیفیت تولید و عرضه می شوند‌. این محصولات را می توانید در قالب پودر، مایع، یا حتی اسپری تهیه کنید.

نکات حرفه‌ای برای طعم‌ دهنده‌ های آجیل و خشکبار

برای تولیدکنندگان صنعتی علاوه بر خرید بهترین نوع طعم دهنده های آجیل و خشکبار، رعایت نکات لازم برای رسیدن به طعم موردپسند بسیار مورد توجه است. در اینجا برخی از موارد مهم که باعث افزایش کیفیت محصول و بهبود طعم دهی می شود را بررسی خواهیم کرد:
• هماهنگی بین طعم‌دهنده خشک و مایع: برای طعم‌های قوی‌تر ترکیب هر دو لازم است.
• درجه حرارت مناسب: محصول باید کمی گرم باشد تا جذب طعم‌دهنده بهتر انجام شود.
• کنترل میزان نمک و شکر: برای حفظ سلامت مصرف‌کننده و تطبیق با استانداردهای بهداشتی.

دلایل استفاده از طعم‌ دهنده‌ های آجیل و خشکبار

بهتر است قبل از خرید طعم‌ دهنده‌ های مخصوص آجیل و خشکبار، دلیل‌های اصلی که از (مثل تخمه، بادام، پسته و …) استفاده می‌کنند را دقیق و شفاف مطالعه کنید.

۱. افزایش جذابیت برای مصرف‌کننده

طبیعتاً کسی به طعم ساده خشکبار چندان زیاد علاقه‌ای ندارند. قطعا وقتی طعم‌های متنوعی مثل باربیکیو، پنیری،لیمو فلفلی یا حتی عسل و خردل به خشکبار اضافه شود، مخاطبان بیشتری به محصولات شما جذب می‌شوند. مخصوصاً نسل جوان بیشتر به تنوع طعم‌ و مزه علاقمند هستند.

۲. افزایش فروش و بازاریابی

افزایش تنوع در طعم‌ها به تولیدکنندگان این فرصت را می‌دهد محصولات بیشتری تولید کنند و سهم بیشتری از بازار را به برند خود اختصاص دهند. مثلاً یک برند می‌تواند فقط با ارائه یک نوع تخمه، در چندین طعم مختلف، قفسه‌های بیشتری را در فروشگاه‌ها به خود اختصاص دهد.

۳. ایجاد تمایز نسبت به رقبا

در بازار رقابتی خشکبار، طعم‌های خاص و نوآورانه (مثلاً طعم نعنا و لیمو،پیاز خامه، یا طعم گلپر لیمو) می‌تواند یک محصول را از سایر محصولات متمایز کند و یک برند را برجسته‌تر نشان دهد.

۴. افزایش ماندگاری طعم و تازگی

یکی از شاخصه های مهم طعم دهنده های مخصوص آجیل و خشکبار نقش نگهدارنده این محصول می باشد. به عنوان مثال استفاده از نمک یا اسید سیتریک می‌تواند ماندگاری محصول را افزایش دهد، چون رطوبت را کاهش داده و مانع از رشد باکتری‌ها می‌شود.

۵. پوشاندن یا بهبود طعم‌های نامطلوب

گاهی اوقات خشکبار ممکن است طعم طبیعی خیلی ملایم یا حتی کمی کهنه داشته باشد. طعم‌دهنده‌ها کمک می‌کنند این نقص پوشانده شود و تجربه خوشایندی برای مصرف‌کننده ایجاد کند.

۶. افزایش حس لذت مصرف

ترکیب طعم‌های خاص مانند ادوبه و سبزیجات خشک باعث تحریک بیشتر حس چشایی و بویایی می‌شود. این باعث می‌شود مصرف‌کننده احساس کند محصول لذیذتر و خوشمزه‌تر است و احتمال خرید مجدد را در آنها بیشتر می‌کند.

طعم دهنده های آجیل و خشکبار

نکات کلیدی برای بهبود فرآیند طعم‌دهی خشکبار

برای اینکه طعم‌دهی به خشکبار (مثل تخمه، بادام، فندق و…) بهترین نتیجه را بدهد، فقط داشتن طعم‌دهنده خوب و خرید طعم‌دهنده‌ های مخصوص آجیل و خشکبار کافی نیست؛ بلکه رعایت یک سری نکات فنی و ریز وجود دارد که کیفیت کار را چند برابر می‌کند.

گرم بودن خشکبار هنگام طعم‌دهی

وقتی تخمه یا آجیل کمی گرم باشد، طعم‌دهنده‌ها بهتر به سطح محصول می‌چسبند.

استفاده از روغن به عنوان حامل طعم

قبل از اضافه شدن انواع طعم‌دهنده‌های پودری و خشک، کمی روغن طعم‌دار یا بی‌بو اضافه کنید تا پودرها بهتر جذب شوند.

پخش یکنواخت طعم‌ دهنده‌ های آجیل و خشکبار

در فرآیند طعم دهی لازم است حتماً از دستگاه درام چرخان یا مخلوط‌کن صنعتی استفاده شود تا طعم‌دهنده به طور یکنواخت روی همه سطوح محصول پخش شود.

ترکیب طعم‌دهنده‌های خشک و مایع

استفاده همزمان از طعم‌دهنده مایع و یا طعم دهنده های پودری، طعم‌دهنده نتیجه خیلی بهتری خواهد داشت.

کنترل میزان رطوبت خشکبار

اگر رطوبت زیاد باشد، طعم‌دهنده‌ها کلوخه می‌شوند و اگر نیز خیلی خشک باشند، طعم‌ها به خوبی جذب نمی‌شوند. در نتیجه برای رسیدن به نتیجه مطلوب در طعم دهی رطوبت بهینه باید رعایت شود.

افزودن طعم‌دهنده در زمان مناسب

بهتر است طعم‌دهنده‌ها بلافاصله پس از تفت دادن یا گرم کردن خشکبار اضافه شوند.

طعم دهنده آجیل

استفاده از طعم‌دهنده‌های باکیفیت و استاندارد

کیفیت طعم‌دهنده مستقیماً روی طعم نهایی محصول تأثیر دارد. استفاده از برندهای معتبر صنعتی توصیه می‌شود. شرکت چاشنا یکی از مراکز معتبر ارائه دهنده انواع طعم دهنده ویژه صنایع غذایی در کشور است. تولیدکننده های صنایع غذایی می توانند با دریافت مشاوره از کارشناسان این مجموعه طعم های متناسب با تولیدات خود را انتخاب کنند.

خنک کردن محصول پس از طعم‌دهی

پس از طعم‌دهی، اجازه دهید محصول به خوبی خنک شود تا طعم تثبیت شود و به بافت محصول آسیبی نرسد.

تست طعم قبل از تولید انبوه

حتماً قبل از تولید نهایی، سمپل های محصول تست شود تا میزان طعم‌دهنده‌ها به طور مناسب و دقیق تنظیم گردد.

نگهداری درست طعم‌ دهنده‌ های آجیل و خشکبار

پودرها و عصاره‌ها باید در جای خشک و خنک نگهداری شوند تا عطر و طعم‌شان از بین نرود.

طعم دهنده های ویژه آجیل

فروش انواع طعم دهنده های آجیل و خشکبار

به لطف تنوع طعم ها در مجموعه طعم و مزه چاشنا می توانید طعم هایی نو همراه با تجربه‌ای متفاوت را به مصرف‌کنندگان محصولات خود عرضه کنید.
با انواع طعم‌دهنده‌ های مخصوص آجیل و خشکبار می توانید جدیدترین مزه‌ها را منطبق با انواع سلیقه‌ها ارائه دهید.

انواع طعم دهنده های ویژه آجیل و خشکبار از طعم‌های سنتی مانند زعفرانی، لیمویی، سماق و گلپر و فلفلی گرفته تا ترکیب‌های مدرن مانند باربیکیو، رنچ و هالوپینو همه در این فروشگاه قابل سفارش است.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با شماره‌های مندرج در سایت تماس حاصل فرمایید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *